Šiaulių Švč. Mergelės Marijos Nekaltojo
Prasidėjimo parapija

Maldos grupė „Angelų sąjūdis“

 „Tikėk manimi, aš siunčiu angelą pirma tavęs saugoti tave kelyje ir nuvesti tave į vietą, kurią paruošiau. Būk jam atidus ir klausyk jo balso. Nemaištauk prieš jį, nes jis neatleis jūsų nusikaltimo. Jis turi mano vardąIš 23, 20-21

Spalio 2 d., trečiadienį, Šv. Angelų Sagų šventėje 18:00 val. mūsų parapijoje pradės veiklą maldos grupė „Angelų sąjūdis“.

Kviečiame burtis visus norinčius tarnauti Dievui ir žmonėms per Dievo pasiuntinius angelus (lot. angelus < gr. angelos – pasiuntinys), ypatingai garbinant šventuosius angelus ir šv. Angelą Sargą.

Numatyta ir virtuali „Angelų Sąjūdžio“ tarnystė, kad galėtų prisijungti visi norintys ir iš kitų šalių.

Grupės koordinatorius Švč. Mergelės Marijos legiono narys, Šv. Benedikto ordino oblatas Andrius Tautkus. Kontaktai: čia

PASIŽADĖJIMAS ANGELUI SARGUI

ŠVENTAS, ŠVENTAS, ŠVENTAS VIEŠPATS GALYBIŲ DIEVAS!
PILNAS YRA DANGUS IR ŽEMĖ JO GARBĖS.

Mes puolame ant kelių prieš Tavo DIDYBĘ ir dėkojame TAU, DIEVE, kad davei kiekvienam iš mūsų dangiškąjį palydovą, kuris mus veda pagal Tavo valią, ragina Tave garbinti ir apreiškia mums Tavo meilę.

Tavo akivaizdoje mes pasižadame šį savo palydovą mylėti kaip savo brolį ir jo klausyti, kai jis kalbės mums per sąžinę. Teveda jis mus saugiu keliu į dangų!

VIEŠPATIE JĖZAU KRISTAU, MŪSŲ ATPIRKĖJAU, imk mano ranką ir įdėk ją į mano Angelo Sargo ranką ir paženklink atpirkimo ženklu. Tebūna šis palaiminimas mums išganingas.

VARDAN DIEVO TĖVO IR SŪNAUS, IR ŠVENTOSIOS DVASIOS. AMEN.

Taip kalba VIEŠPATS DIEVAS:

 „Tikėk manimi, aš siunčiu angelą pirma tavęs saugoti tave kelyje ir nuvesti tave į vietą, kurią paruošiau. Būk jam atidus ir klausyk jo balso. Nemaištauk prieš jį, nes jis neatleis jūsų nusikaltimo. Jis turi mano vardą.  Iš 23, 20-21

PASIAUKOJIMO MALDA ANGELUI SARGUI

ŠVENTASIS ANGELE SARGE,

kuris man nuo pat pradžios mano gyvenimo kaip užtarėjas ir palydovas duotas buvai, čia, akivaizdoje mano Viešpaties ir DIEVO, MANO DANGIŠKOSIOS Motinos Marijos ir visų Angelų bei šventųjų, noriu aš, vargšas nusidėjėlis, save šiandien tau paaukoti.

Aš noriu tavo ranką paliesti ir jos daugiau niekada nepaleisti.

Aš pasižadu visuomet būti ištikimas ir paklusnus savo Viešpačiui ir Dievui, ir šventajai Bažnyčiai.

Aš pasižadu, liesdamas tavo ranką, visuomet Marijai, mano Karalienei ir Motinai, priklausyti ir Jos gyvenimo pavyzdžio laikytis.

Aš taip pat tau, mano šventajam Sargui, pažadu būti pasivedęs ir pagal išgales skleisti pagarbą šventiesiems Angelams, kad jie mus saugotų ir remtų, ypač šių dienų dvasinėje kovoje dėl DIEVO Karalystės.

Aš prašau tavęs, šventasis DIEVO Angele, ugningos meilės jėgos, didelės tikėjimo jėgos, kad nesuklupčiau.

Aš prašau tavęs, kad savo ranka apgintum nuo piktojo priešo.

Aš prašau tavęs Marijos nuolankumo malonės, kad išvengčiau pavojų ir su tavo pagalba pasiekčiau Dievo namus. Amen.

Viešpatie, Visagali DIEVE!

Mūsų pasiaukojimo dovana ir mūsų šventųjų Angelų Sargų užtarimas tebūna priimtini Tavo akivaizdoje. Tegul jie, kuriuos mes garbiname žemėje, būna mūsų užtarėjai pas Tave danguje.

Per mūsų VIEŠPATĮ JĖZŲ KRISTŲ, Tavo SŪNŲ, kuris būdamas DIEVAS, su Tavimi ir ŠVENTĄJA DVASIA gyvena ir viešpatauja per amžius. Amen.